Informatii legale

Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal
IdeiAmenajari.ro respecta toate obligatiile legale care ii revin in legatura cu prelucrarea de date personale.
Pe scurt, iata ce trebuie sa stii despre navigarea pe SuperDeco.ro!
  • SuperDeco.ro este un site detinut si administrat de Daniel Florea
  • Ne gasesti la adresa web https://superdeco.ro
  • Gazduim site-ul pe Clausweb.ro, cu sediul in Romania
  • Folosim un certificat SSL pentru a-ti oferi o conexiune securizata
  • Nu vindem produse si servicii, doar prezentam idei de amenajare
  • Folosim cookies pentru a iti face navigarea mai usoara( ale furnizorilor de publicitate, ale partenerilor de analizare a traficului( vezi detalii mai jos)
  • Permitem postarea de comentarii pe site. Pentru a comenta trebuie sa va furnizati adresa de email. Nu folosim in niciun scop adresa dvs de email. La cerere va putem sterge comentariile lasate pe site si toate informatiile aferente.
  • Colectam adresa ta de email daca ne trimiti mesaj prin intermediul formularului de pe site sau la adresa contact@superdeco.ro
  • Analizam traficul de pe site prin intermediul partenerilor(T5.ro, Google Analytics)
  • Putem sterge, la cerere, toate datele tale personale colectate pana acum
  • Nu divulgam nimanui adresa de email, numele, telefonul, precum si alte informatii personale ale tale, trimise de catre tine, voluntar, catre noi.
  • Nu permitem abonarea la postarile noi de pe site, cei care s-au abonat anterior datei de 25/05/2018 au fost stersi din bazele de date. In cazul in care vom implementa din nou abonarea la noutati vom actualiza aceasta pagina.
  • Ne adresam persoanelor majore( care au implinit 18 ani) iar continuarea navigarii pe site presupune ca certificati aceasta varsta.
  • Continutul site-ului(text) apartine in totalitate autorilor si nu poate fi copiat, reprodus si republicat.
  • Ne poti contacta la adresa de email contact@superdeco.ro
  • Continuarea navigarii pe site presupune citirea cu atentie si acceptarea termenilor si a conditiilor mentionate aici.
Respectam toate drepturile care sunt prevazute in favoarea persoanelor vizate de prelucrarile de date personale de catre Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si anume: dreptul de acces la date, dreptul de informare, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.
Ne obligam sa dam curs oricarei solicitari a persoanelor vizate in vederea rectificarii sau stergerii datelor cu caracter personal sau restrictionarii prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii , precum si a dreptului la portabilitatea datelor.
Va asiguram ca nu vom oferi, vinde sau face publice datele personale (nume, adresa, varsta, gen, adrese de email etc.) catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat de catre persoane indreptatite, in baza legilor in vigoare.
Cum sunt stocate si se folosesc datele cu caracter personal 
-datele cu caracter personal folosite în comunicarea cu noi, (cum ar fi nume, prenume, telefon, email) nu vor fi transmise catre terti.
– în conformitate cu prevederile Legii 677/2001, menționăm că poți beneficia de următoarele drepturi aferente prelucrării datelor cu caracter personal: (i) dreptul la informare, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul de intervenție asupra datelor, (iv) dreptul de opoziție, (v) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și (vi) dreptul de a te adresa justiției.
–  daca doresti ca informatiile tale sa dispara de pe ideiamenajari.ro  poti solicita acest lucru oricand, noi urmand sa stergem total informatiile din site, inclusiv din baza de date
–  bazele de date ale site-ului sunt gazduite de Clausweb.ro
–  site-ul superdeco.ro are configurat si instalat un certificat SSL, care asigura o comunicare criptata intre browser si server
-SuperDeco.ro ruleaza reclame  Google Adsense
– Nu oferim niciodata date cu caracter personal partenerilor de publicitate. Reclamele distribuite pot fi insa targetate comportamental si in functie de alte criterii datorita modului in care AdSense (Google) functioneaza.
– Datele de trafic ale superdeco.ro sunt analizate prin Google Analytics, prin anonimizarea datelor despre utilizatori
– Ne adresam persoanelor de peste 18 ani. Ca reguli generale de buna practica si prevenire a potentialelor atingeri ale drepturilor minorilor, recomandam atentia parintilor cu privire la intreaga activitate a copiilor pe internet, cel putin pana la varsta de 18 ani. Solicitam insa parintilor sau reprezentantilor legali sa continue observarea activitatii minorilor in mediul online, iar daca observa nereguli, sa ne contacteze pentru a gasi acele masuri care sa garanteze securitatea online si buna dezvoltare psihologica a copiilor.
Care sunt drepturile tale
– Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
– Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
– Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
– Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
– Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
– Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
– Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
– Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia
In cazul în care dorești să îți exerciți aceste drepturi poți trimite o cerere la adresa de email: contact@superdeco. Superdeco.ro se angajeaza sa raspunda in mod prompt oricarei cereri legate de drepturile persoanei legate de protectia datelor sale personale. Orice cerere va fi tratata cu prioritate.
 
Securitatea datelor cu caracter personal 
– certificam faptul ca indeplineste cerintele de securitate a datelor cu caracter personal;
– utilizam metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;
– Accesul la computerele ce conţin baze de date cu caracter personal este restricţionat cu cont/user si parola, iar accesarea acestora se poate face doar din sediul sau punctul de lucru al firmei si doar de anumite persoane din cadrul firmei
– Serverele pe care sunt stocate bazele de date cu caracter personal sunt actualizate din punct de vedere al aplicatiilor software (sistem de operare si aplicatii)
– Serverele utilizate sunt securizate prin aplicatii de firewall si sunt monitorizate in mod continuu de personal calificat (administrator de sistem)
– Exista un log al acceselor pe aceste servere pentru a determina in mod clar cine si cand a accesat aceste servere
– Aplicatiile de gestionare a bazelor de date sunt instalate pe servere speciale care nu pot fi accesibile prin intermediul Internetului.
– Atat pe statiile de lucru, cat si pe servere sunt instalate programe antivirus si antispyware actualizate cel putin o data pe zi.
– Serverele pe care se stocheaza bazele de date cu caracter personal sunt gazduite in conditii de securitate intr-un datacenter ce permite doar accesul personalului certificat si autorizat.
– Datele cu caracter personal nu vor fi instrainate sub nicio forma terţelor persoane neautorizate, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate in acest sens;
La solicitarea scrisă a utilizatorului, trimisă pe adresa contact@superdeco.ro administratorul site-ului se obligă să corecteze, să actualizeze, să şteargă sau să transforme în date anonime şi să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Cookies !

Furnizorii de reclame, inclusiv Google, utilizează module cookie pentru a difuza reclame pe acest site, bazate pe interesul dvs. pe baza vizitelor anterioare pe acest site sau pe altul.
Utilizatorii pot renunța la modulul cookie pentru publicitatea bazată pe categorii de interese prin accesarea www.aboutads.info.

Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Ce este un “cookie”?
Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie” ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul,
terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer,Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).
Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.
 Exista 2 categorii mari de cookie-uri:
• Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului ( ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).
• Cookieuri Persistente – Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookieuri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.
Care sunt avantajele cookie-urilor?
Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.
Care este durata de viata a unui cookie?
Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente‘). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.
Ce sunt cookie-urile plasate de terti?
Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/ furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.
Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
• Cookie-uri de performanta a site-ului
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
• Cookie-uri pentru geotargetting
• Cookie-uri de inregistrare
• Cookie-uri pentru publicitate
• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: retea de publicitate, client publicitate, sistem de monitorizare trafic etc.
Cookie-uri de performanta
Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.
Exemple:
– setarile volumului pentru video player
– viteza de video streaming cu care este compatibil browserul
Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor
De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte
genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac.
Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica
persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.
Cookie-uri pentru geotargetting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba primiti aceeasi reclama.
Cookie-uri pentru inregistrare
Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat “pastreaza-ma inregistrat”, acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.
Cookie-uri pentru publicitate
Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri apartinand unei terte parti, pentru o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre content-ul vizualizat, nu  spre utilizatori. De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le,
astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita superdeco.ro, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
O mare parte din publicitatea pe care o gasiti pe acest site apartine tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama. Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.
Alte cookie-uri ale tertelor parti
Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.
Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?
Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi)
Cum pot opri cookie-urile?
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/ vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregisrtat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

Informatii legale

  • Toate informatiile prezentate pe site sunt furnizate in mod gratuit si pot fi republicate numai cu acordul scris al administratorului
  • Imaginile prezentate pe site apartin detinatorilor de drept, noi doar preluandu-le din surse care nu interzic acest lucru( FaceBook, Pinterest, Google Images si alte site-uri web)
  • Articolele prezente pe site contin parerile autorilor si trebuie tratate ca atare. Decizia de a fi de acord sau nu cu parerile expuse, precum si responsabilitatea verificarii acuratetei si corectitudinii informatiilor prezentate cade in sarcina utilizatorului
  •  Pentru efectuarea lucrarilor de amenajari prezentate pe site recomandam folosirea echipamentelor de protectie a muncii
  • Realizatorii acestui site nu pot fi facuti raspunzatori pentru eventuale pagube materiale si accidente  datorate utilizarii si aplicarii informatiilor din acest site
  • Daca trimiteti articole sau imagini pentru a fi publicate pe site afirmati, sustineti si garantati ca materialele trimise spre publicare va apartin sau ca aveti consimtamantul sau permisiunea autorilor de drept pentru a fi publicate
  • Daca sunteti proprietarul unui material si considerati va lezeaza dreptul de proprietate, puteti trimite o notificare pe adresa contact@superdeco.ro
  • Marcile inregistrate enumerate in articole apartin posesorilor lor de drept si sunt folosite pe site numai in scop informativ
  • Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara instiintarea utilizatorilor
  • In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de mai sus va rugam sa parasiti imediat acest site

 

Actualizat pe 24/05/2018