Cum arata un living room modern in 2021? Poze sufragerii amenajate

Ce repede trece timpul! Un alt sezon de amenajari interioare bate la usa si cu acesta vine si un alt trend in amenajarea livingului in stilul modern. Daca vrei sa vezi ce mai este nou ramai pe blog si vei afla tendintele in amenajari interioare sufragerii exprimate prin niste poze de vis.

Vor fi postate sugestii de amenajate pentru iving room la bloc dar si pentru camerele de zi de la case. Sufragerii mari, sufragerii mici, toate fiind impecabile. Vezi mai jos ce se poarta in amenajarea interioara a livingului tau,daca iti doresti stilul modern.

Living room mare amenajat cu scafe luminate cu banda LED si spoturi LED. Gresia este de dimensiuni mari iar peretii sunt decorati cu tapet si vopsea decorativa.

Living room de apartament. Banda led colorata si scafa din rigips. Pe pardoseala este placata marmura.

Living room mare. Placarea pardoselii s-a facut tot cu placi mari de gresie iar peretii sunt decorati cu stickere decorative si fototapet.

Sufragerie de apartament. Pardoseala este din parchet iar pe tavan se vad niste scafe discrete. De data asta nu se foloseste banda LED ci doar cateva spoturi moderne. Peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila.

Living room modern. Peretii sunt placati cu tapet care imita caramida vopsita alb. Corpurile de iluminat din tavan sunt proeminente si pe colturi este lipita bagheta din polistiren. Pardoseala este din lemn masiv.

Sufragerie de apartament. Multe corpuri de iluminat moderne. Pardoseala placata cu parchet laminat si draperii moderne, de tip cortina.

Cred ca esti multumit de ideile gasite aici. Nu uita ca pe blog mai sunt postate sute de alte poze cu sufragerii moderne de unde te poti inspira in voie. Daca intentionezi sa iti amenajezi casa folosind stilul de amenajare modern poti merge linstit pe ideile de mai sus. Casa ta va arata ca scoasa din reviste si nici macar nu va mai fi nevoie sa platesti un designer in amenajari interioare. Tu vei fi propriul designer al camerei de zi.

Ai ceva de spus ? Lasa un un comentariu