Proiect de TOP: Casa cu mansarda fabuloasa in suprafata de 163 mp

O casa cu un farmec aparte. Moderna, confortabila, construita intr-un stil care impacteaza. Un proiect impresionant, spatios si luminos cu un interior primitor si armonios, pentru cine apreciaza casele cu mansarda. Daca vrei sa vezi mai multe detalii, inclusiv imagini din interior si exterior dar si planurile cu compartimentarea, ramai aici cateva momente pentru a descoperi un super proiect de casa cu mansarda. Iar daca o sa-ti fie pe plac, nu uita sa il dai mai departe catre prietenii tai de pe retelele sociale.

Sa vedem planul parterului. In partea din spate gasim o zona de zi foarte intinsa formata din living si bucataria open space de unde putem iesi pe o terasa exterioara. La parter mai gasim camera tehnica, o baie si biroul. Un hol spatios faciliteaza legatura intre toate aceste incaperi.

Plan mansarda. Mansarda este zona de somn a intregii familii si chiar poate gazdui o familie numeroasa aceasta casa. Remarcam un dormitor matrimonial imens cu dressing propriu. Nici celelalte doua dormitoare nu sunt de lepadat, fiind foarte spatioase. O baie  spatioasa deserveste etajul si un hol lung face legatura cu toate incaperile de la mansarda.

Imagini din interior.

La final nu pot decat sa sper ca te-a incantat acest proiect de casa cu mansarda. Eu ii dau nota 9. Daca mai avea si garaj ar fi primit, cu siguranta, nota maxima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *