DIFICILA amenajare de la ZERO a unei bai de apartament. Rezultatul final!

De multi ani , nu am mai intalnit o astfel de situatie, iar amenajarea acestei bai micute m-a secat de multa energie. Dar am reusit pana la urma sa o fac asa cum am dorit eu.

Etapele amenajarii unei bai le stiti si de prin articolele de pe acest blog. In mare este vorba despre curatarea faiantei de pe pereti, decopertarea gresiei, demolarea gheneii si executia alteia mai mici, indreptarea peretilor si a pardoselii, instalatii electrice si sanitare, montaj usa si fereastra si …. montajul faiantei, gresiei si a obiectelor sanitare. Nu sunt multe, in 4-5 zile ar trebui sa fie gata toate. AR TREBUI …. ­čÖü

Baia asta m-a terminat pur si simplu. Totul a fost greu si anevoios. De la curatarea faiantei de pe pereti care s-a desfasurat incredibil de incet si cu multa forta bruta si pana la placarea unui model de faianta rectificata, care nu era chiar asa de rectificata, totul te facea sa crezi ca fortele naturii se aliniasera contra ta.

Si am inceput decopertarea. Din 83 si pana acum aceasta faianta a stat lipita incredibil de bine. Si cu greu am putut sa o conving sa cada. Am curatat baia de tot, am dat ghena jos si am indraznit sa ma leg de aerisire. O greseala  mai mare nici ca se putea.

Doua zile am spart la aerisirea blocului pentru a o face mai mica iar intr-un final am dat-o de tot la pamant. Era grea grea grea. Am muscat cu bormasina din ea cat am putut si apoi am impartit-o in doua. Ulterior am desprins-o si am carat-o cu greu jos. Cred ca avea vreo 400 de kg cu totul.

Iata imagini dint timpul amenajarii dar si cu baia finalizata:

 

 

 

Eu zic ca este o baie faina, la bloc nu prea vezi asa ceva. 9 zile m-a costat aceasta iar despre pret nu am comentarii, mai ales ca nimeni nu preconiza atata munca.

 

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *