Paravane separatoare – metoda ieftina si rapida de infrumusetare a locuintei

Paravanele separatoare decorative, fie ca sunt din lemn natural sau din mdf, au devenit foarte populare in locuintele noastre. Sunt o multime de modele interesante pe piata iar preturile au devenit din ce in ce mai accesibile asa ca, astazi, am venit si noi cu cateva super modele deosebite pentru ca tu sa te inspiri in voie si sa alegi ce e mai bun pentru casa ta. Inainte de a iti arata cele mai interesante modele ar trebui sa stii ca un paravan din lemn iti aduce mai multa intimitate fata de alte separatoare din sticla sau gips carton si, in plus, iti va aduce un design unic si durabil in locuinta.

Da, paravanele decorative se demodeaza greu si pot fi oricand infrumusetate si le poate fi schimbat aspectul prin vopsire sau adaugarea unor elemente noi. Esti pregatit sa vezi niste modele de vis?

 

De ce este bine sa folosim paravane decorative pentru interior cand amenajam locuinta? In primul rand ar trebui sa stii ca metoda este garantata, mai ales avand in vedere originea acesteia.

Paravanele decorative au aparut in Japonia secolului al XVII-lea si erau menite de a delimita incaperile pentru a oferi intimitate celor care meditau.  Mai nou, aceste paravane decorative de interior au devenit un element estetic foarte des intalnit si in cultura occidentala datorita frumusetii si elegantei lor. Alege-le cu incredere si vei avea o casa de vis.

Ai ceva de spus ? Lasa un un comentariu