Proiect de casa fabuloasa cu mansarda si garaj dublu. Aspect si compartimentare de nota 10

Bun gasit in locul unde proiectele de casa sunt la ele acasa. De data asta am pentru tine o fabuloasa casa cu mansarda si garaj dublu care arata absolut fantastic. Nu iti mai cer doua minute din timpul tau pretios pentru a vedea acest proiect de casa ci indraznesc sa iti cer mai mult. Iti propun sa ramai 4 minute alaturi de mine si vei vedea o prezentare de vis a acestei case superbe. Si de cumva ti se va parea ca ai prierdut timpul aiurea pe aici, ai la indemana butonul de dislike. Eu stiu ca o sa dai like, nu ai cum sa nu iubesti casele bine facute, construite cu pasiune, urmand o arhitectura moderna. Asadar, daca vrei sa vezi foarte multe imagini din interior si exterior dar si planurile traduse cu compartimentarea, ramai alaturi de mine.

Pe scurt, casa este compusa din urmatoarele incaperi: 4 dormitoare, 3 bai, birou, bucatarie, living room, garaj dublu dar si alte camere auxiliare, indispensabile unei case noi si moderne.

Aceasta casa moderna si spatioasa atrage atentia inca de la prima privire printr-o lucarna spectaculoasa aflata chiar la intrare, in latura dinspre strada a casei. Intrarea este accentuata printr-o usa dubla, solida si cu un design modern. Intreaga locuinta beneficiaza de ferestre mari si luminoase, strategic amplasate, astfel incat lumina naturala sa fie utilizata din belsug in cea mai mare parte a zilei. Atat exteriorul cat si interiorul beneficiaza de finisaje moderne, punandu-se accent pe combinatia dintre alb, lemn si lumini led, rezultand oferirea de spatii bine organizate si spatioase.

Locuinta P + M de astazi are o amprenta construita la sol de 164 mp si o suprafata utila totala P+M de 209 mp impartita intre PARTER- 123 MP si MANSARDA- 86 MP. Se poate construi pe parcele de teren de minim 500 de mp cu conditia ca latimea dinspre strada sa fie de minim 24 metri. Eu iti recomand sa folosesti acest proiect de casa pe terenuri mai intinse pentru a ii pune in valoare frumusestea si arhitectura speciala cu care arhitectii au inzestrat-o. Inaltimea la coama a acestei case este de 8,14 metri iar suprafata acoperisului este de 232 mp.

Conform proiectului, sistemul de constructie este bazat pe o fundatie din beton armat cu zidarie din caramida Poroteherm de 25 cm si o izolatie exterioara cu polistiren de 20 cm grosime. Rezulta ca locuinta va avea o buna eficienta energetica, fapt tradus prin costuri scazute cu intretinerea. Sistemul de incalzire este in pardoseala si poate fi bazat pe o centrala pe gaz sau combustibil solid.

Plan PARTER. Intrarea in casa se face la adapostul unei mici verande si prima incapere tranzitata este un mic vestibul. De aici putem accesa bucataria si camara, in partea dreapta, sau putem accesa garajul dublu, in partea stanga. Daca inaintam vom ajunge in camera de zi care este fabuloasa si se afla in centrul casei. Din acest living avem o priveliste superba afara si avem acces la o terasa foarte utila. Tot de aici putem accesa bucataria, biroul si baia dar putem accesa si zona de la mansarda. In total avem o suprafata de 123 metri patrati la parter.

 

 

Plan MANSARDA. In cei 86 de metri patrati de suprafata ai mansardei avem 4 dormitoare, doua bai dar si alte incaperi aditionale. Cel mai mare dormitor are suprafata de 16,7 mp si dispune de dressing si baie proprie. Are si acces la un balcon exterior de unde poti admira privelistea din zona. Mai avem aici un dormitor de 12,8 metri patrati si alte doua dormitoare a cate 11 mp fiecare.

In concluzie, eu cred ca acest proiect de casa cu mansarda si garaj dublu are toate atuurile pentru a fi implementat. Suprafata utila generoasa, camerele spatioase si luminoase dar si aspectul exterior modern fac din aceasta casa cu mansarda una dintre cele mai frumoase case ale anului 2021.

sursa: archon.pl

4 thoughts on “Proiect de casa fabuloasa cu mansarda si garaj dublu. Aspect si compartimentare de nota 10

Ai ceva de spus ? Lasa un un comentariu