Iti place verde in bucatarie? Vezi alte imagini cu amenajari superbe

Stiu ca iti place aceasta culoare. Sa o vezi in bucatariile din Romania inca nu e la moda, lumea e reticenta cand vine vorba de iesirea din vechile concepte de amenajare dar in cativa ani alta va fi situatia. Ti-am aratat bucatarii amenajate cu verde si in acest articol dar am promis ca revin si cu alte idei. Daca in articolul precedent iti aratam avantajele combinarii de alb si verde in amenajarea bucatariei, astazi vin si cu alte combinatii care au in centrul atentiei culoarea verde.

Asadar m-am tinut de promisiune si sper ca te vor cuceri imaginile cu amenajari bucatarii de mai jos. Fie ca ai o bucatarie micuta intr-un apartament sau garsoniera, sau ti-ai permis o bucatarie spatioasa intr-o casa urbana sau la tara, folosirea de verde da o nota de prospetime tuturor bucatariilor.

Sa vedem niste exemple:

Deci, dupa ce ai vazut toate pozele, ai curaj sa folosesti verde in bucatarie? Eu nu ezit sa iti recomand aceasta culoare specifica amenajarilor interioare moderne. Atinge butoanele de mai jos pentru a raspandi acest articol pe retelele de socializare.

2 thoughts on “Iti place verde in bucatarie? Vezi alte imagini cu amenajari superbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *