WOW ! Sa ai galben in bucatarie este chiar interesant

Tine-te bine stimate cititor deoarece am gasit cateva poze cu bucatarii atat de frumoase incat iti vei dori si tu sa folosesti imediat culoarea galben in bucatarie. Toti stim ca folosirea anumitor culori mai putin intalnite in casele cunoscutilor, gen mov, verde sau albastru, se poate solda cu o amenajare interioara esuata. Nu conteaza suma investita in mobila de bucatarie, in faianta si gresia de calitate sau in electrocasnicele de ultima generatie. Nu, exagerarea utilizarii de culori mai exotice, in cazul de fata fiind vorba de galben, pune imediat eticheta de kitch pe bucataria cu pricina. Si chiar asa este. Am vazut unele bucatarii amenajate cu galben atat de oribile incat imi venea sa ies imediat de acolo. Dar mi-am reamintit ca exista si bucatarii frumoase decorate cu aceasta culoare calda si mi-am propus inca de pe atunci sa prezit acele exemple pozitive.

Iata primele trei exemple:

Galben si gri in bucatarie.

In mod normal m-as opri aici cu articolul deoarece cred ca bucatariile de mai sus sunt reprezentative pentru designul interior cu galben in bucatarie. Insa am foarte multe imagini cu astfel de amenajari bucatarii din care postez cateva si mai jos.

Negru combinat cu galben la mobila de bucatarie .

Galben cu accente de verde in bucatarie.

Galben si alb.

Am sa ma opresc aici cu prezentarea. Cred ca iti este foarte clar ca a folosi galben in bucatarie nu este un lucru gresit. Poate ca este un lucru indraznet in anumite regiuni dar nu uita ca trendul in amenajari interioare este orientat catre aceste tipuri de design. Pentru alte imagini te sfatuiesc sa cauti in articolele deja postate. Pe viitor voi mai publica si alte articole despre bucatarii amenajate frumos asa ca te mai astept pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *