Modele de usi din lemn pentru interioare cu adevarat frumoase

Nu este un secret ca lemnul da viata unei locuinte iar cand vorbim de usi din lemn montate la interior stim bine ca aspectul final va fi plin de eleganta si rafinament. Tamplaria din lemn este un semn de respect pentru proprietarii respectivei case. Intr-o lume plina de ferestre si usi termopan este un lucru mai rar sa ai in casa usi din lemn, despre ferestre nici nu mai incape vorba sa spun deoarece au devenit extrem de rare.

Dar moda in amenajari se schimba si tot mai multa oameni se reintorc la usile din lemn pe care le-au lasat in urma acum cativa ani. Iar eu, anticipand momentul si stiind ca ai nevoie de niste idei frumoase si actuale de usi din lemn, am selectat cateva modele absolut incantatoare pe care te invit sa le admiri. Fie ca preferi usile wenghe din lemn de tei sau stejar auriu, inchis sau deschis, sau usi din lemn stratificat in nuante deschise, cu captuseli sau pervaze, te invit sa ramai cateva minute pe SuperDeco.

Usi duble pentru interior la pretul de 1900 lei

Usi din lemn duble

Cateva modele de usi wenghe, cu geam mat la preturi variind intre 1200 si 1700 lei

O usa din lemn cu pui. Pret orientativ 2400 lei

Am ajuns la final. Desigur, ar mai fi multe modele de usi din lemn de prezentat, dar mai pastrez ideile si pentru un alt articol. Pentru a comanda o usa nu uita sa ceri cat mai multe informatii producatorului/comeriantului despre pretul final deoarece multi nu includ initial in pretul usii manere, pervaze sau sticla. Despre transport sau montaj nu mai zic, stiti bine ca pretul acestora se plateste separat, in functie de mai multe criterii, cum ar fi domiciliul tau sau distanta de la magazin si pana la tine acasa.  Zi frumoasa sa ai iar daca ti-a fost util articolul am rugamintea sa ii acorzi un mic like atingand butoanele de mai jos.

1 thought on “Modele de usi din lemn pentru interioare cu adevarat frumoase

  1. Avem un proiect la Campulung Moldovenesc de 8 usi de interior din lemn stratificat, fara sticla. Dorim o esenta tare: stejar sau frasin dar ne multumim si cu alte esente mai economice.
    Dimensiunile golurilor sunt 205×91 – toc de 15 -2 buc; 202×91 – toc de 20.5 -1 buc, 205×90 – toc de 39- 1 buc, 209×90 – toc de 35- 1 buc, si 210×90.5 – toc de 41 – 2 bucati. Doresc masuratoarea exacta si montarea usilor de d-voastra!
    Va multumesc! Cu respect, Ovidiu Tabrea, Campulung M., tel. 0756066810

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *