9 modele de usi din pvc albe si maro perfecte pentru casa ta

In cazul in care te-ai hotarat sa folosesti tamplarie pvc pentru usile din locuinta treaba este relativ simpla si nu mai ramane decat sa optezi pentru un anume model. In acest articol am adunat tot niste modele de usi din pvc superbe, atat usi albe cat si maro, pentru interior si exterior.

Nu iti voi vorbi foarte mult despre alegerea unei usi de calitate, despre asta voi scrie un articol amplu in curand, azi doar voi prezenta usi din pvc cu un design deosebit. Insa nu ma pot abtine sa nu-ti reamintesc ca era termopanelor ieftine a trecut si astazi este musai sa ai in locuinta termopane de calitate, minim 5 camere, cu sticla LOW-E.

Voi incepe cu modele de usi termopan albe si maro pentru exterior. Multi spun ca montate la exterior aceste usi nu sunt sigure, fiind atractive pentru hoti. Nu cred asa ceva. Din cate stiu eu hotii ataca butucul usii, nu o smulg din balamale. Iar un sistem de inchidere pentru o usa de exterior costa, atat la usile termopane cat si la cele metalice.

Dar daca nu ai bani de o usa metalica de calitate, cu un sistem de inchidere performant,  mai bine optezi pentru o usa din pvc cu geam termopan decat pentru o usa metalica ieftina care se va decolora in cel mai scurt timp.

Iata cateva sugestii de usi din pvc, alb sau colorat, de exterior:

Acum sa vedem si cateva modele de usi din pvc pentru interior. Si aici avem pareri impartite despre folosirea usilor termopan la interior. Dar, daca ar fi sa ne luam dupa lume, unde oare ar fi bine sa folosim usile termopane? La exterior nu deoarece hotii pot intra usor, la interior nu deoarece nu sunt sanatoase deoarece etanseaza perfect. Eu zic sa folosesti ce tip de usa crezi ca te avantajeaza, atat financiar cat si estetic

Iata cateva modele de usi din termopan pentru interior.

Acestea au fost modelele de usi promise. Fie ca iti vei pune usi termopan la interior sau la exterior eu iti urez sa faci cea mai buna alegere si sa obtii un pret avantajos. Atentie la montajul acestor usi, trebuie sa fie facut de catre profesionisti.

9 thoughts on “9 modele de usi din pvc albe si maro perfecte pentru casa ta

  1. Buna ziua! Imi puteti da o oferta de pret pt 3 buc usii de interior, la cota de 2000×800. Modelul pe alb cea cu 4 geamuri si cerceveaua curbata. Daca se poate va rog sa ma contactati.

  2. Buna ziua,doresc sa-mi comunicati daca petru 7 usi de interior de apartament se asigura montajul si demontajul si care e pretul final! Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *