Modele deosebite de fatade de case mici. Imagini de colectie

Am tot cautat sa  prezint doar lucruri frumoase si de actualitate pe acest site iar in acest articol sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tale.  Voi sti asta urmarind numarul de aprecieri pe care il va primi acest articol despre fatade de case.

Nu am adus orice fel de fatade ci m-am gandit la o colectie de fatade de case mici. Tot observ in calatoriile mele ca romanii construiesc intr-o veselie, majoritatea caselor fiind de dimensiuni reduse. Poate este si din cauza bugetului limitat. Nu este chiar usor de ridicat si de finisat o casa! Idei de amenajare a fatadei am mai aratat si in acest articol, te sfatuiesc sa arunci un ochi si pe acolo in cazul in care ti se par prea mici casele din imaginile atasate.

Azi am selectat doar case mici, cu adevarat interesante. Nu cred ca este cineva care sa descopere o greseala urmarind fatadele acestora. Stilurile si culorile folosite la decorarea fatadelor sunt diverse, pentru mai multe gusturi. Fie ca sunt cu etaj, mansarda sau doar cu parter, am incercat sa gasesc idei pentru toate aceste tipuri de case. Deci nu mai cauta in alta parte, ramai cu mine sa vezi cateva imagini de colectie cu fatade frumoase numai bune pentru case mici.

Incepem cu o fatada a unei casute cu mansarda. Alb, lemn si tigla ceramica brun inchis.

Tigla metalica maro deschis, tencuiala decorativa alba, faianta imitatie piatra decorativa la colturi si pe soclu.

Tigla metalica verde, piatar pe soclu, fatada in nuanta cafelei cu lapte.

Tigla maro, tamplarie pvc in nuanta de stejar, piatra pe soclu.

Ultima fatada este a unei case superbe. Dupa cum observi este deja o tendinta de a avea fatade luminoase, de cele mai mult se merge pe alb sau mici accente de culoare in alb, faianta care imita piatra decorativa pe soclu si pe colturi si tigla maroniu roscat.

Daca vrei sa ramai la curent cu postarile mele te mai astept pe aici. Cand ai nevoie de o idee deosebita pentru o casa fresh nu ezita sa rasfoiesti articolele de pe site. Iti stau la dispozitie si pentru alte intrebari daca ma contactezi in privat. Ti-au placut aceste fatade de case mici? Arata-le si altora distribuind acest articol pe retelele de socializare unde esti conectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *