Tendintele anului in materie de mobilier pentru dormitor. Imagini unice

Sa nu te gandesti ca titlul este exagerat si ca am dorit sa atrag cautatorii de mobilier pentru dormitor fara sa le arat mare lucru. Nu, am venit cu noutati inspirationale pentru cine cauta idei sa-si mobileze dormitorul aplicand ultimele tendinte din amenajari interioare. Vei observa ca se cam schimba stilurile de amenajare ale anului si implicit mobilierul din locuinta. Ne indreptam spre un design interior light & clean fara zorzonele si brizbrizuri. Deci, daca esti in cautare de mobilier pentru dormitor care sa fie in tendinte, te sfatuiesc sa ramai focusat pe acest articol pentru a afla mai multe detalii.

Pentru inceput sa vedem cateva poze cu dormitoare mobilate si la final voi concluziona cateva aspecte de luat in seama.

Privind imaginile de mai sus putem vedea foarte clar tendintele. In primul rand mobila pentru dormitor alba sau de nuante mai deschise nu mai este o raritate. O sa o intalnim tot mai des in casele romanilor. Contrastul dintre mobilierul pentru dormitor si pereti devine si mai evident, soldandu-se astfel cu o mai mare vizibilitate a patului, noptierelor sau a dulapului pentru haine.

O alta chestie interesanta cu care sigur nu vei fi de acord este disparitia televizoarelor din dormitor si mutarea acestora, usor-usor, in sufragerie. Un lucru foarte benefic cu care te vei obisnui usor. Astfel si mobilierul va fi proiectat tinand cont de acest aspect. Odihna ar trebui sa fie la ea acasa in dormitor.

Da si tu mai departe acest articol despre mobilier pentru dormitor folosind puterea butoanelor sociale. Daca ti s-a parut interesant ce am prezentat, desigur. Mai am si alte articole pe site, despre amenajari dormitoare si nu numai, doar indrazneste sa rasfoiesti. Zi frumoasa sa ai!

1 thought on “Tendintele anului in materie de mobilier pentru dormitor. Imagini unice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *