WOW ! Ce dormitoare moderne avem noi aici !

Cu totii visam sa avem dormitoare moderne, exact ca in filmele preferate sau ca in povestile cu printi si printese. Foarte bine ca visam ­čÖé , e un sentiment placut, dar eu zic ca macar in acest articol sa va treziti si sa incercati sa va multumiti cu spatiul pe care il aveti disponibil in dormitor la ora actuala. Va propun sa incercati sa il transformati intr-o zona de odihna si relaxare inspirandu-va din imaginile de mai jos. Va avertizez ca sunt pentru toate gusturile deoarece cand m-am documentat am incercat sa caut doar dormitoare moderne potrivite pentru amenajarile din Romania.

Asadar am ales cateva dormitoare moderne, mari si mici, unde designerul a fost atent la  detalii si a scos in evidenta fiecare centimetru patrat. Unde spatiul a fost mic se va vedea cum s-a folosit cel mai vechi truc din amenajari interioare, ma refer la plasarea mobilierului strategic, pentru a crea senzatia de incapere aerisita. Asa sa faci si tu la amenajarea dormitorului. Nu trebuie mobila multa, a apus de vreo cativa ani acest obicei, cel mai sigur vei reusi daca adopti un stil apropiat de cel minimalist, adica sa introduci in dormitor doar ce este cu adevarat necesar.

Ia priveste mai jos dormitoarele moderne si frumoase despre care tot vorbesc eu ce cateva minute:

Acum, ca ai vazut aceste dormitoare moderne, amenajate in ton cu tendintele actuale in amenajari interioare, nu pot decat sa sper ca esti satisfacut. Sper ca ai observat ca au revenit covoarele pufoase asezate in centrul dormitorului cu pardoseala din parchet masiv sau laminat, ca tablourile sunt din nou in centrul atentiei si ca dormitoarele moderne sunt din ce in ce mai luminoase, de vina fiind corpurile de iluminat moderne, bazate pe tehnologia LED.

In cazul in care consideri ca nu ti-ai pierdut timpul pe aici si mai vrei sa vezi si alte idei de amenajare a locuintei poti sa faci un lucru magic, ceva pe care eu te sfatuiesc sa faci aproape de fiecare data cand ajungi la finalul articolului. Cum?! Nu te-ai prins? Da te rog un share sau un like acestor dormitoare moderne. Merci !

2 thoughts on “WOW ! Ce dormitoare moderne avem noi aici !

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *