Cum sa folosim eficient albastru la amenajarea locuintei

Iti place culoarea albastru? Hai sa iti arat cum sa o integrezi in casa ta astfel incat sa obtii cel mai frumos interior. Am niste imagini senzationale unde albastrul a fost folosit cu succes pentru a crea o amenajare impecabila. De la inceput trebuie sa stii ca folosind doar albastru la amenajarea unei camere nu vei obtine un efect pozitiv. Casele unde totul este albastru arata oribil. Este imperios necesar ca sa creezi un contrast, iar cel mai de succes contrast este acela intre alb si albastru. Dar si alaturarea de gri, crem sau bej alaturi de albastru poate duce la crearea unui design reusit de dormitor modern in tendinte in acest sezon de amenajari interioare. De mentionat ar fi faptul ca se recomanda ca tavanul sa ramana alb  cand se opteaza pentru astfel de combinatii. Evident ca poti introduce in peisaj si o alta culoare insa aceasta ar trebui sa fie doar ca o simpla tusa care sa nu altereze ideea principala, in cazul de astazi amenajarea casei folosind albastrul.

Sa incepem cu un exemplu de dormitor mic amenajat cu albastru. Culoare o putem vedea atat la peretele zugravit in albastru cat si la mocheta. Contrastul s-a realizat alaturi de gri, tavanul fiind alb.

albastru in dormitoare mici

Alt dormitor turcoaz.

Ca tot suntem in zona spatiilor mici iata cum arata un mic living room de la mansarda unei case unde s-a folosit culoarea albastru. Desi nu este culoare dominanta, gasindu-se doar pe unele parti din mobilier, este prima culoare care ne sare in ochi.

Alt living room albastrui. Tusa de rosu face toata diferenta si da viata incaperii.

Daca ti-au placut ideile inseamna ca nu am gresit alegand aceste imagini cu albastrul folosit la amenajari interioare. Pentru alte combinatii de culori cauta pe site, sunt destule idei 🙂 . A…. si nu uita sa atingi butoanele de mai jos, o apreciere la acest articol m-ar face bucuros si as mai cauta si alte imagini din locuinte frumos aranjate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *