Comert online cu mobilier de inalta calitate

Astazi mobilavento.ro este un magazin online de mobila clasica si moderna, cu sediul in Teleorman. Aici poti gasi mobila ieftina de calitate superioara. Aceasta zona este foarte importanta acum, pentru ca este mai convenabil sa cumperi mobilier gata fabricat intr-o tara europeana, cum este Bulgaria si de un producator renumit in Europa, cum este brandul Kolorado. Mobilierul modern cu ridicata este una dintre directiile companiei SC VENTO SRL, care se dezvolta de multi ani si are succes si cerere in randul proprietarilor de case si apartamente din Romania. Dorinta de a te inconjura pe tine insuti si pe familia ta cu frumusete, fara aglomeratie inutila a detaliilor, este conceptul modern al celor mai mari expozitii de mobilier si decoruri din Europa. Calitatea si ergonomia mobilierului European, sunt bine cunoscute de designerii de interior, pentru ei fiind important sa se combine stilul si confortul.

SC VENTO SRL distribuitor oficial de mobila

Ca distribuitor oficial si unic din Romania al produselor care poarta brandul Kolorado Bulgaria, unul dintre cei mai renumiti producatori de mobila din Europa, oferim numai mobilier de inalta calitate, clasic si modern. Cooperarea cu aceasta fabrica, ne permite sa dezvoltam cele mai avantajoase oferte pentru partenerii si prietenii nostri, dand curs la o varietate de cereri. De asemenea, pentru tine, putem alege o optiune individuala excelenta de mobilier la un pret avantajos. In portofoliul nostru de produse, exista multe colectii de mobilier pentru casa, dintre care mai mult de 20, sunt exclusive.

De asemenea, la cerere, oferim colectii de mobilier special conceput pentru hoteluri si birouri. Ca parte a unei directii separate, mobilavento.ro ofera articole de mobilier separate, cum ar fi dulapuri, fotolii, canapele, coltare, saltele, mese si scaune. Decorul si mobilierul sunt cele care creeaza caracterul si farmecul casei. Colectiile de mobila sunt actualizate in mod constant si sunt in cerere permanenta. Misiunea noastra, este aceea de a inconjura oamenii cu frumusete, confort si caldura, compania SC VENTO SRL oferind clientilor sai ocazia, in plus fata de achizitionarea de mobilier de inalta calitate din Europa, si ocazia de a beneficia de servicii impecabile, pentru o colaborare de lunga durata, ulterioara.

De ce SC VENTO SRL?

Mobilavento.ro ofera o atmosfera familiara uimitoare, in care mobilierul de inalta calitate, din diferite segmente de preturi, sunt combinate armonios cu elemente de decor special selectate. Acestea sunt solutii interioare de-a gata pentru casa ta, pe care suntem bucurosi sa ti le impartasim. Nu trebuie sa te mai plangi ca nu stii cum sa creezi o atmosfera unica si un confort in casa ta, pentru ca deja ne-am ocupat noi de acest lucru. Trebuie doar sa intri in magazinul online mobilavento.ro si sa alegi solutii gata realizate pentru tine. Si daca nu gasesti ceea ce cauti in zona de vanzare, designerii nostri iti vor face un proiect individual de design al apartamentului sau casei tale si iti vor oferi cele mai potrivite optiuni. Sarcina noastra principala este sa gasim o personalitate unica, un stil si o atmosfera de confort, care va fi secretul atractivitatii casei tale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *