Casa de 200 mp care te va cuceri instant. Imagini din interior si exterior

Cand ti-ai propus sa iti construiesti casa visurilor tale este imperativ necesar sa faci cautari printre zecile de proiecte de case fezabile pe care le poti gasi foarte facil pe internet. Desi multe proiecte sunt atractive este foarte sigur ca doar pe unul il vei alege, poate chiar pe acesta ! Am ales cele mai bune imagini din interior si exterior pentru ca tu sa iti faci o idee asupra designului locuintei tale chiar inainte de  a incepe sa o construiesti. Propun sa nu mai pierdem timpul si sa vedem cateva cadre exterioare cu aceasta casa superba, cu mansarda, de 200 mp.

Acum, ca v-am captat atentia, sa discutam putin despre aceasta casa cu mansarda. Proiectul este compus din doua dormitoare mari, un birou sic, un living room imens, o bucatarie gingasa cu spatiu de dinning dar si din doua bai.

Ce trebuie sa ai pentru a avea o casa exact ca aceasta? In primul rand trebuie sa detii un teren pe care sa se poata construi. Nu iti trebuie o suprafata mare dar nici prea mica sa nu fie bucata de teren pentru ca vei stirbi din arhitectura casei. Aceasta nu este o casa urbana, mai degraba o poti construi la tara sau la periferia unui oras. Deci iti trebuie un teren, minim 1000 de metri patrati as spune eu. Apoi ai nevoie de un arhitect sau de o firma de arhitectura autorizata care sa se ocupe de partea de proiectare. Cum deja ai imagini cu exteriorul si interiorul eu cred ca nu va fi foarte greu. Si apoi, ca si pas trei, ai nevoie de o firma de constructii priceputa care sa se apuce de construit aceasta casa cu mansarda de 200 mp. Restul vine de la sine.

Iata cateva imagini din interior. Cu siguranta te vor cuceri.

Acum, ca te-a cucerit aceasta casa de 200 mp cu mansarda, nu iti mai ramane decat sa cauti un proiectant autorizat si sa ii arati acest articol. El iti va proiecta o casa la fel ca aceasta si bucuria convietuirii intr-un spatiu perfect te va face fericit zi de zi. Daca ti-a placut articolul nu omite sa atingi butoanele sociale de mai jos.

4 thoughts on “Casa de 200 mp care te va cuceri instant. Imagini din interior si exterior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *