Top 5 bai alb si rosu amenajate cu gresie si faianta

In acest post veti descoperi un colaj special format din cateva bai alb si rosu superbe.Fie mare, fie mica, o baie amenajata cu gresie si faianta alb si rosu te cucereste de la prima vedere. Pentru amatorii stilului modern in amenajari interioare, baile cu alb si rosu sunt un lucru mult dorit. Durabila in timp si destul de usor de intretinut, aceasta combinatie de culori se numara printre preferintele romanilor cand vine vorba de renovarea/amenajarea baii.

Multi oameni evita sa amenajeze bai alb si rosu deoarece au vazut prea putine modele de bai amenajate in aceasta combinatie si considera rosu o culoare tare. Total gresit. Rosu da bine alaturi de orice culoare, trebuie doar asezat si proportionat cum trebuie.

Sa vedem cateva exemple de bai alb si rosu amenajate in case si apartamente:

Baie mica alb cu rosu. La amenajarea acesteia s-a folosit faianta 3D iar rezultatul se vede foarte bine prin dusul din sticla transparenta. Practic, faianta 3D alb si rosu, este in centrul atentiei. Nu trebuie sa minimizam totusi nici masuta de lavoar rosie si nici oglinda cu un design fermecator. Per ansamblu aceasta baie mica este de o frumusete rapitoare.

Baie amenajata la mansarda cu gresie si faianta alba si rosie.

O baie dintr-un apartament amenajata modern. Faianta mozaic incadrata de decorurile alb si rosu dau o senzatie de prospetime.

Baie alb si rosu unde albul domina categoric. Insa este superba combinatia si proportia.

O baie moderna amenajata la casa unde proportia de rosu si alb este 50-50%.

Aceasta a fost selectia de bai alb si rosu propusa pentru astazi. Pentru iubitorii de rosu si alb in baie, combinatiile de mai sus sunt o gura de oxigen deoarece sunt cam rare baile frumoase amenajate astfel. Noi le-am ales pe cele mai faine. Daca articolul a fost util il puteti aprecia si distribui folosind butoanele sociale. Daca doriti sa ramaneti la curent cu tendintele in amenajari interioare va puteti abona la SuperDeco lasandu-va adresa de email.