Proiect de casa mica construibila cu buget redus. Vezi pretul la cheie !

Daca nu iti permiti sa construiesti o casa mare, cum este aceasta superba casa cu mansarda, este momentul sa te reorientezi spre case mai mici, ce le poti construi cu bani mai putini. O solutie inteligenta este si aceasta casa mica de 64 mp suprafata utila. Desi multi ar spune ca este cat un apartamet cu doua camere, casa asta are mult mai multe atuuri fata de un apartament dintr-un bloc de locuinte. Si este si mai ieftina.

Asadar ramai cu mine pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect de casa mica. Voi da chiar si o estimare despre cat costa aceasta casa la cheie, cat costa materialele de constructii necesare si cat costa manopera.

 

Date tehnice:

 • Suprafata construita este de 82 mp
 • Parcela minima de teren este de 300 mp
 • Dimensiunile casei sunt de 10,5 x 7,8 m
 • Inaltimea totala este de 7 m
 • Cubajul total al casei este de 170 mc

Ce sa intelegem din datele de mai sus. Da, este o casa mica dar asta inseamna si costuri mici cu materialele si manopera. Pretul proiectului va fi si el tot unul redus. Este o casa ideala pentru parcele mici de teren, ceea ce o face construibila nu numai in zonele rurale ci si in orase. Optional aceasta casa poate fi transformata in casa cu mansarda. I se poate atasa chiar si un garaj. O familie cu unul sau doi copii o va indragi imediat.

Sa vedem compartimentarea casei. Totul este simplu la interior, iar simpluse traduce prin costuri mici cu proiectarea si executia. Avem doua dormitoare de cate 11 mp fiecare, o sufragerie de 15 mp, o bucatarie de 10 mp, o baie mica de 5 mp.

Costuri constructie. Acesta casa mica este foarte ieftin de construit. Daca ai deja terenul costurile cu constructia sunt urmatoarele:

 • Proiectul complet 500 euro
 • Utilitati(curent electric, apa, canalizare) 1000 euro
 • Costul cu materialele de constructii 14 mii euro
 • Costul cu manopera la cheie 6 mii euro
 • Alte costuri neprevazute  1500 euro
Asadar, aceasta casa ar trebui sa coste, la cheie, in jur de 23 mii euro.

Nota 1! Daca sunt echipe dispuse sa construiasca aceasta casa si au alte preturi pot sa isi lase oferta intr-un comentariu la final.

Nota 2 ! Daca doriti aceasta casa si cautati constructori cereti o oferta lasand un comentariu la final.

La final tot ce mai vreau sa spun este ca aceasta casa mica nu poate satisface pe toata lumea. Dar stiu multa lume ce ar lasa apartamentul de la bloc pentru aceasta !

13 thoughts on “Proiect de casa mica construibila cu buget redus. Vezi pretul la cheie !

 1. Da. As fi interesata sa construiesc casa. Teren am si as fi dispusa sa platesc pretul afisat. Daca este valabil, astept sa ma contactati. Multumesc anticipat.

 2. Buna!
  Apreciez un răspuns din partea dvs.
  Ma intereseaza sa construiesc acest model de casa. Mentionez ca detin terenul.
  Multumesc!

 3. Buna ziua,
  Sunt interesata de aceasta casa. Este cineva disponibil pentru a discuta costurile constructiei la cheie.
  Multumesc si spor in toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *