Vrei alb si negru in baie? Priveste aceste uimitoare combinatii de gresie si faianta

Exista sute de combinatii dintre alb si negru, intre placile de gresie si faianta din baile noastre. Desi in anii anteriori s-a constatat o cerere scazuta de amenajare a bailor in alb si negru iata ca in acest an folosirea acestei combinatii a revenit pe pozitii, clasandu-se printre primele optiuni ale proprietarilor de case si apartamente.

De ce sa optezi pentru alb si negru in baie? In primul rand trebuie sa stii ca aceasta combinatie merge perfect atat intr-o baie mica, de apartament sau garsoniera, cat si intr-o casa de marime medie sau chiar mare. De asemenea proportia combinarii celor doua culori este foarte diferita si nu exista neaparat regula de culoare dominanta. Eu sfatuiesc colaboratorii mei sa foloseasca o idee mai mult alb in baie deoarece in Romania ferestrele bailor sunt minuscule. Dar trabuie sa iti spun ca am vazut si bai complet negre care aratau foarte bine in contrast cu obiectele sanitare si cu tavanul.

Chiar a fost dificil sa aleg doar cateva imagini cu bai amenajate in alb si negru. A trebuit sa aduc atat bai mici, cu faianta alba si neagra, cat si bai mari, cu gresie mare sau mica placata ireprosabil. De fapt toate aceste bai sunt ireprosabile. Cu accente de modern sau doar bai contemporane, imaginile selectate de mine sper sa iti intre la suflet. Nu de alta dar mai am pe site si alte articole cu amenajari interioare bai pe care sper sa le citesti.

Cum sa plachezi faianta si gresia intr-o baie alb si negru. Poti folosi orice stil de placare. La faianta cele mai folosite sunt placarile pe orizontala si verticala. Insa un model de faianta alb si negru placata stil zid de caramida este foarte sic. In cazul gresiei placarea pe diagonala(in romb) este cea mai indicata, indeosebi pentru baile mici.

In incheiere iti spun ca folosirea de alb si negru in bai este un lucru benefic locuintei iar designul va dura foarte multi ani. Daca nu iti place aceasta combinatie poti sa cautati pe site alte idei de amenajari bai.

1 thought on “Vrei alb si negru in baie? Priveste aceste uimitoare combinatii de gresie si faianta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *