6 dormitoare pentru copii amenajate la mansarda

Mansarda casei se dovedeste a fi o oaza de relaxare pentru copiii tai si de aceea iti voi prezenta 6 idei minunate cu dormitoare amenajate pentru ei, in acest spatiu care era nu de mult timp unul neinteresant. Dar de ce sa tineti copiii in dormitoare mici amenajate la parter cand podul casei este mult mai incapator? Adevarul este ca picilor le place la nebunie sa aiba spatiul lor retras unde sa se desfasoare in voie si sa scape oarecum de supravegherea riguroasa a parintilor. In dormitorul din mansarda copii pot fi creativi fara sa fie deranjati de activitatile din casa ale adultilor.

Asadar ia priveste aceste imagini cu dormitoare pentru copii amenajate la mansarda, si la final te astept cu o reactie daca iti vor fi pe plac! Am selectat mai multe stiluri de amenajare, pornind de la dormitoare moderne si ajungand chiar si la modele rustice sau chiar dormitoare amenajate cu lemn.

Asadar, esti decis sa amenajezi camera copilului tau la mansarda? Daca raspunsul este afirmativ inseamna ca macar una dintre ideile de mai sus te-a incantat.

1 thought on “6 dormitoare pentru copii amenajate la mansarda

  1. Imi plac foarte mult aceste dormitoare. Chiar si acolo unde spatiul este mic, s-a gasit solutia potrivita pentru ca dormitorul sa para mai spatios. Mie personal imi place stilul rustic, iar mansarda mi se pare cea mai potrivita pentru a fi amenajata in stil rustic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *