Mobila de bucatarie cu accente de rosu pentru bucatarii moderne

Daca si tu esti in cautarea bucatariei perfecte si iti place culoarea rosu, inseamna ca ai ajuns unde trebuie. Ai de ales intre mobila de bucatarie la comanda si mobila modulara gata de asamblat, modele de bucatarii cu rosu combinat cu alte nuante de mai jos prezentand ambele variante.

Desi bucatariile ar trebui sa fie mari si spatioase m-am gandit si la cei care renoveaza bucatariile din apartamente si am ales si cateva idei de bucatarii mici in care se observa perfect mobilierul de bucatarie.

Cele mai cautate combinatii la mobilierul de bucatarie unde rosu este in centrul atentiei sunt : rosu cu alb, rosu cu negru, rosu cu gri, rosu cu maro. Mai sunt si alte combinatii mai rare dar la fel de frumoase cum ar fi rosu cu verde sau rosu cu galben dar le-am pastrat pentru alte articole.

Iata cateva modele unde rosu este in centrul atentiei:

Mobila bucatarie rosie cu maro

Mobilier rosu cu alb

Mobila de bucatarie rosu cu gri

Mobilier rosu cu negru

Alte idei unde combinatia dintre rosu si alb arata superb

In curand voi posta si alte idei, cu combinatii de culori moderne pentru mobila de bucatarie. O apreciere sau o distribuire mi-ar fi de folos. Multumesc.

2 thoughts on “Mobila de bucatarie cu accente de rosu pentru bucatarii moderne

  1. Buna ziua, as dori mai multe informati despre mobila alb cu roșu. Unde portitele de jos sunt cu flori roșii. E superba. Ma intereseaza si doresc sa o cumpăr. Bucătăria este de doi pe patru. Astept raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *